Schakt- och grävarbeten

​Vi åtar oss många olika typer av grävarbete i samband med byggnads- och anläggningsarbete. Vi har en mycket allsidig maskinpark och kan åta oss de flesta typer av arbetsuppgifter, både stora och små. 


​Lastmaskiner AB i Skåne är specialist på byggnads- och anläggningsarbete, och vi utför arbeten åt både privatkunder och offentliga myndigheter.

​Grävarbete vid byggnads- och anläggningsarbete

Skall du bygga ett nytt sommarhus? Eller kanske en ny terrass till huset? Kanske skall ert företag utökas och därmed en ny lokal byggas? I samtliga fall kan vi på Lastmaskiner AB erbjuda kvalificerat grävarbete, med professionella anställda som kan sitt yrke väl och som med stor expertis hanterar moderna grävmaskiner i Skåne.

​Det spelar ingen roll om arbetet är stort eller litet, på landet eller i tätorten. Vi kan klara av nästan alla typer av arbeten.​​

Lång erfarenhet av schakt

På Lastmaskiner AB är du i trygga händer. Vi har lång erfarenhet av grävarbete, och vi lämnar inget åt slumpen. Vi ingår fasta avtal med våra kunder, där både priser och tidsramar är preciserade, och där arbetets art och omfång är konkret angivet. 

Vi håller oss alltid till ingångna avtal. Kontakta oss därför med dina frågor och önskemål kring grävarbete i Skåne. Vi lämnar hög servicegrad till våra kunder och vi lämnar gärna vägledning samt icke-bindande offert.

Om oss

Vi har många års erfarenhet av maskinuthyrning, och du kan alltid vara säker på att få en högkvalitativ maskin när du hyr hos oss.

Oavsett om det finns stora eller små maskiner kan vi leverera Våra maskiner är omfattande och vi har verkligen den maskin eller det verktyg du bara behöver.

Adress

​Lastmaskiner AB

Backavägen 8

24631 Löddeköpinge

Org.nr.: 556250-5882

Kontakta  oss

Hitta oss