Maskinpark Skåne - Maskinpark Löddeköpinge

​Vi på Lastmaskiner AB i Löddeköpinge utför alla slags anläggnings- och markarbeten. Vår utmärkta maskinpark i Skåne med personal kan utan tvekan klara alla inom genren förekommande arbeten. Våra maskiner i vår maskinpark är starka och med ett väl ordnat underhåll av dessa kan du överlämna ditt uppdrag i trygga händer. 

Vi har märken som Cat och Volvo vilka är pålitliga och välkända maskiner. Vår erfarenhet garanterar ett väl utfört arbete där du kan känna dig nöjd och trygg.

Välkommen med uppdrag från vår maskinpark i Skåne

Maskiner är till för att komma i arbete och det gäller även vår maskinpark i allra högsta grad. Med vår maskinpark i Löddeköpinge i Skåne utför vi arbeten att glädjas åt. Arbeten som blir vad som utlovas och arbeten som vi och kunden kan vara stolta över. 

Vår maskinpark i Löddeköpinge utför grävning och markberedning för husgrunder, schakt, vägar, vattendragning med mera. Inget arbete är omöjligt för oss och vi lämnar offerter med konkurrenskraftiga priser. Prova oss gärna, vi håller vad vi lovar.

​Tveka inte att kontakta oss på Lastmaskiner AB i Löddeköpinge i Skåne.​

Galleri

Här finns en lista med bilder från vår vardag. Bilderna är tagna från olika uppgifter och visa vår kompetens inom olika områden.

Om oss

Vi har många års erfarenhet av maskinuthyrning, och du kan alltid vara säker på att få en högkvalitativ maskin när du hyr hos oss.

Oavsett om det finns stora eller små maskiner kan vi leverera Våra maskiner är omfattande och vi har verkligen den maskin eller det verktyg du bara behöver.

Adress

​Lastmaskiner AB

Backavägen 8

24631 Löddeköpinge

Org.nr.: 556250-5882

Kontakta  oss

Hitta oss