Husgrund och fundament

På Lastmaskiner AB i Skåne är vi experter på många typer av byggnads- och anläggningsarbete, konstruktion av husgrund och fundament till nybyggnationer. Skall du uppföra en ny byggnad, stor eller liten, kommer det att vara nödvändigt att först anlägga ett stabilt fundament för att säkerställa byggnaden. 

Vi utför professionellt arbete inom anlägg, och vi är särskilt kvalificerade, när det gäller anläggning av husgrund och fundament till olika typer av nybyggnationer.

​Hög kvalité vid arbete med husgrunder

I vårt arbete generellt fokuserar vi på att erbjuda hög servicegrad till alla våra kunder. Vi ingår exakta avtal med kunden innan varje byggnads- och anläggningsprojekt, och vi håller alltid våra avtal. Vi samarbetar med både offentliga och privata företag i Skåne, och vi strävar hela tiden efter att skapa glada och nöjda kunder. 

När våra kunder är nöjda med vårt arbete, är det störst chans för att de också återkommer med nya uppdrag till oss. Vi samlar på glada kunder, och vi har redan en ganska ansenlig samling.

Fundament efter dina förväntningar

​Vi hoppas att du vill bli vår nästa glada kund. Vi gräver ut och gjuter fundament i hela Skåne. Du kan vara säker på att arbetet blir utfört så att det motsvarar dina förväntningar. Till avtalad tid och pris. Kontakta oss och berätta om dina behov av anläggning av nytt fundament i Skåne. 

Kontakta oss gärna för gratis och icke-bindande offert.

Om oss

Vi har många års erfarenhet av maskinuthyrning, och du kan alltid vara säker på att få en högkvalitativ maskin när du hyr hos oss.

Oavsett om det finns stora eller små maskiner kan vi leverera Våra maskiner är omfattande och vi har verkligen den maskin eller det verktyg du bara behöver.

Adress

​Lastmaskiner AB

Backavägen 8

24631 Löddeköpinge

Org.nr.: 556250-5882

Kontakta  oss

Hitta oss