​Våra tjänster

Lastmaskiner för olika projekt i Skåne

​​Alla byggprojekt, stora som små och privata som offentliga, har några saker gemensamt när det gäller processen. Det första som måste genomföras innan man kan anlägga exempelvis en husgrund är i regel ett omfattande arbete där grävning, schakt och bortforsling av restmaterial spelar lika stora roll.

För att dessa viktiga uppgifter ska kunna utföras så ställs höga krav på både kompetensen hos den enskilde yrkesmannen, men också på de maskiner som krävs för varje uppgift. 

Vi utför I första hand dessa uppgifter

  • Maskinpark
  • Husgrund
  • Schakt
  • Vägar
  • Vatten

​Schakt, husgrund, gräv och bortforsling i Skåne

Vi på Lastmaskiner AB kan erbjuda hjälp med alla de typer av projekt som husgrund eller dylikt, som kräver schakt och grävning samt bortforslingar, dessutom arbetar vi i hela Skåne med Löddeköpinge som bas för vårt företag och vår maskinpark - Se galleri ».

Hjälp i alla skeden av ert byggprojekt i Skåne

Det är inte bara vid det tidiga och förberedande arbetet som vi hjälper dig. Även när det är dags att anlägga väg eller förbereda för att dra vatten så har vi både kunskapen och utrustningen som krävs.​

Kort sagt så kan vi hjälpa dig genom hela ditt projekt när det handlar om bygg och anläggning i Skåne, och vill du kontakta oss för att fråga om våra lastmaskiner eller få råd när det gäller ditt projekt så gör du det enkelt genom mail eller telefon.

Om oss

Vi har många års erfarenhet av maskinuthyrning, och du kan alltid vara säker på att få en högkvalitativ maskin när du hyr hos oss.

Oavsett om det finns stora eller små maskiner kan vi leverera Våra maskiner är omfattande och vi har verkligen den maskin eller det verktyg du bara behöver.

Adress

​Lastmaskiner AB

Backavägen 8

24631 Löddeköpinge

Org.nr.: 556250-5882

Kontakta  oss

Hitta oss